Retouren

30 DAGEN RETOUR BELEID

Als je niet 100% tevreden bent, betalen wij je graag de aankoop terug. Artikelen kunnen binnen 30 dagen na aankoop worden terugbetaald. Dit geldt voor schoenen die zich in hun originele staat bevinden. Dit houdt in: geen gebruikssporen, originele tags, originele verpakking, geen beschadigingen of vuil.

HOE KAN IK EEN ARTIKEL RETOURNEREN?

Vul het retourformulier in met de details van de terugbetaling. Je factuur moet worden bijgevoegd. Geretourneerde artikelen die online zijn gekocht, kunnen naar het onderstaande adres worden gestuurd:

DUCA DEL COSMA RETOUREN
Hogenes Warehousing B.V.
T.a.v. Retouren Duca del Cosma
Hoorn 133
2404 HH Alphen aan den Rijn
Nederland

Zodra het product is teruggeboekt op onze voorraadrekening, zullen we de terugbetaling uitvoeren. Terugbetalingen worden verwerkt via de betaalmethode die oorspronkelijk is gebruikt om de bestelling te voltooien. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat het geld op je rekening is bijgeschreven. Vertel ons ook alstublieft waarom je je artikel(en) retourneert, om ons zo te helpen onze service en producten in de toekomst te verbeteren. We streven ernaar om terugbetalingen/omruilingen zo snel mogelijk te verwerken.

Verzendkosten voor retourzendingen worden niet vergoed door Duca del Cosma. We raden je aan een service met track & trace te gebruiken en je bewijs van ontvangst te bewaren totdat de terugbetaling is verwerkt. Duca Del Cosma kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die tijdens het transport verloren gaan en alle artikelen vallen onder je eigen verantwoordelijkheid totdat ze ons magazijn bereiken

KAN IK EEN PRODUCT RUILEN?

Helaas heeft Duca Del Cosma op dit moment geen omruilbeleid voor producten van verschillende maten, kleuren of assortimenten. Je kunt in dit geval het originele artikel retourneren en het gewenste product opnieuw bestellen.

 

WAT ALS HET ONTVANGEN PRODUCT BESCHADIGD OF ONJUIST IS?

Ten eerste bieden we onze excuses aan als dit is gebeurd. Als je een artikel ontvangt dat beschadigd is of gebreken vertoont, zullen we het product gratis vervangen of je de prijs van het product terugbetalen. Stuur daarvoor simpelweg het product naar ons terug, samen met het aankoopbewijs.

In het geval dat een verkeerd artikel is geleverd, een artikel defect lijkt te zijn, of je hebt een beschadigd pakket ontvangen met ontbrekende artikelen, volg dan het retourproces hierboven en geef hierbij de reden voor je retourzending door. Onze customer care afdeling neemt dan contact met je op voor assistentie.

WAT ALS DUCA DEL COSMA HET GERETOURNEERDE ARTIKEL NIET ONTVANGT?

Zorg ervoor dat je een ontvangstbewijs krijgt en bewaar dit op een veilige plaats totdat de terugbetaling is verwerkt. Claims voor verloren retourzendingen worden geweigerd als er geen bon is om te bewijzen dat het artikel is teruggestuurd naar Duca Del Cosma.

 
WAT ALS IK EEN ITEM HEB GEKOCHT VAN EEN DUCA DEL COSMA-RETAILER EN HET WIL RETOURNEREN/RUILEN?

Als je het artikel bij een Duca Del Cosma-dealer hebt gekocht, in de winkel of via een andere website dan www.ducadelcosma.com, zijn het retour- en garantiebeleid van de winkelier van toepassing. Het artikel moet daarom worden teruggestuurd naar de winkel waar je het hebt gekocht.

Retourzendingen van artikelen die zijn gekocht op Amazon of eBay of andere online webwinkels die geen eigendom zijn van ons, kunnen alleen worden verwerkt door de betreffende winkels. Hetzelfde beleid is van toepassing op artikelen die in fysieke winkels zijn gekocht. We kunnen alleen aankopen verwerken van onze eigen webwinkel.

Het niet naleven van bovenstaande voorwaarden betekent dat we ons het recht voorbehouden om je retourzending te weigeren. Mochten er problemen zijn met je geretourneerde artikelen, dan wordt er per e-mail contact met je opgenomen.