Frank van Wezel
Frank van Wezel

Frank van Wezel

Frank van Wezel is in 2017 gestart met Duca del Cosma Golf en lanceert dit najaar DUCA wandelschoenen. Zijn ultieme droom is om iedereen te laten genieten van zijn twee passies: sport en gezond bezig zijn!

De eerste indruk die je krijgt van Frank is een charismatisch en gepassioneerd persoon wiens liefde voor het leven en zijn gezin op de eerste plaats staat! In de zakenwereld is hij bekend als een bevlogen en gedreven ondernemer met een hands-on benadering. Dit enthousiasme brengt hij ook over op zijn medewerkers. Ook is nauw betrokken bij alle beslissingen rondom het nieuwe wandelmerk DUCA!

Hij reageert nog steeds persoonlijk op elke e-mail die hij van een klant ontvangt, aangezien zijn e-mailadres in elke schoenendoos staat. Zijn vrouw, Caroline van Wezel, speelt op creatief gebied een belangrijke bij Duca del Cosma Golf en DUCA Walking.

Frank’s opinion is dat wandelen topsport is!
Ooit gaf hij als hoofdsponsor van de 4-daagse in Nijmegen het startschot voor 50.000 wandelaars van het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld. Dit was in zijn hoedanigheid als Chairman van Hi-Tec Sports, welk bedrijf hij zelf had opgericht in 1974.
Frank heeft de wandelsport omarmd en wil steeds meer mensen, jong en oud aan het wandelen laten deelnemen.
“Weet je dat er in Nederland geen enkele andere sport is waaraan zoveel jonge kinderen meedoen? Frank doelt op de avondvierdaagse die op alle basisscholen in Nederland wordt georganiseerd”.
“Moet je nagaan – al die kinderen die op jonge leeftijd in aanraking komen met wandelen”!
En dan al die mensen die zijn gaan wandelen gedurende Corona.
Zijn advies is dan ook: ga maar lopen – dan leef je veel langer. Kom trek je DUCA’s aan!

Bekijk mijn winkelmand

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzending Wordt berekend in de volgende stap

Totaal

Wereldwijde levering in 7 werkdagen en verlengde retourperiode van 30 dagen

Ga naar checkout